Krickelin http://krickelin.elledecoration.se Krickelina Tue, 30 Aug 2016 09:10:29 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.5.2 http://krickelin.elledecoration.se/wp-content/uploads/sites/32/2015/12/cropped-elle-deco-favicon1-32x32.png Krickelin http://krickelin.elledecoration.se 32 32 Mitt hem i Elle Decoration http://krickelin.elledecoration.se/mitt-hem-i-elle-decoration/ http://krickelin.elledecoration.se/mitt-hem-i-elle-decoration/#comments Tue, 30 Aug 2016 09:00:30 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46837 krickelin_Kristin_Lagerqvist_Foto_Andrea_Papini

Nu är reportaget som jag och fotografen Andrea Papini gjorde hemma hos mig för magasinet Elle Decoration ute i tidningshyllorna. Reportaget är döpt till ”Det stora Blå” och det passar ju fint eftersom det mesta går i blå toner hos oss. Andrea knäppte denna profilbild på mig framför Lisa Burenius vackra målning och det blev så himla fint ihop med den blå klänningen som är en av mina favoriter.

krickelin_vardagsrum_livingroom_soffa_tavelvagg_Foto_Andrea_Papini

Roligt att ha en annan fotograf i huset som hittar vinklar jag själv inte funnit än och med ett helt annat uttryck. Jag är jättenöjd med resultatet .

krickelin_blue_wall_door_Foto_Andrea_Papini

Finns som sagt ute i butik nu och du finner även alla foton och storyn om huset här på Elle Decoration.

Fotograf: Andrea Papini

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/mitt-hem-i-elle-decoration/feed/ 3
blomster på måndagen http://krickelin.elledecoration.se/blomster-pa-mandagen/ http://krickelin.elledecoration.se/blomster-pa-mandagen/#respond Mon, 29 Aug 2016 07:40:24 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46810 blommor_morgon_Kristin__Lagerqvist-5880

Måndagsmorgon där jag undrar om solen kommer orka fram mellan regntäta moln. Jag lyssnar på Håkan och tänder ljus innan dagens fotografering ska påbörjas. Att få ha någon timma att förbereda sig mellan lämningar till skola och möten med kunder är guld värt.

blommor_morgon_Kristin__Lagerqvist-5872

Jag försöker njuta så mycket jag kan av sensommarblommorna och placerar vaser med små blomster i varenda hörn. Och nu blommar rosorna om. Lycka.

blommor_morgon_Kristin__Lagerqvist-5882

Ser att jag missat osa på en pressinbjudan som ligger på diskbänken. tack. En lunch på Ostindiefararen med Rörstrand låter himla fint men jag vet inte om jag får ihop det.

blommor_morgon_Kristin__Lagerqvist-5883

Men visst var inbjudan så väldigt vacker så kameran åkte fram. Någon gång ska jag gå en kurs och lära mig skriva på detta sätt. Min farfar Nils skrev så här och det var alltid han som fick skriva alla födelsedagshälsningar.
Lustigt, men när jag tänker på honom så fylls en doft av starkt kokkaffe och Figaro i mitt sinne.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/blomster-pa-mandagen/feed/ 0
Det stora blå – elle decoration http://krickelin.elledecoration.se/det-stora-bla-elle-decoration/ http://krickelin.elledecoration.se/det-stora-bla-elle-decoration/#respond Sun, 28 Aug 2016 09:17:40 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46804 cover_Kristin__Lagerqvist-5864

Just nu finner du mig och mitt blå hem i senaste Elle Decoration. Prenumeranter har redan fått sitt exemplar i lådan och magasinet finns ute i butik från och med tisdag.

cover_Kristin__Lagerqvist-5866

Så roligt att till och med få pryda omslaget! Fotografen är bästa Andrea Papini och det var en stor ära att få jobba med honom ett par dagar.

cover_Kristin__Lagerqvist-5869

Barnen här hemma idag. Bläddrar lite i magasinet mitt mellan lekarna.

Missa inte att skaffa dig ett eget magasin. Min bloggkollega Daniella Witte har med  fin inredningsinspiration helt i min smak och dessutom visar även Malene Birger  upp sitt hem i London på några sidor. Verkligen inspirerande!

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/det-stora-bla-elle-decoration/feed/ 0
om böckerna till Caroline http://krickelin.elledecoration.se/om-bockerna-till-caroline/ http://krickelin.elledecoration.se/om-bockerna-till-caroline/#comments Sat, 27 Aug 2016 09:04:20 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46796 bok_Kristin__Lagerqvist-4502

Det är dags för två böcker att lämna min famn och jag valde att skicka den till Caroline. Just för att hon upplever min blogg precis på det sättet jag vill att den ska upplevas. Som peppande och inspirerande. Att finna glädjen i livet bland blommor, kramar, bad och promenader. Att våga vara kreativ även fast man är rädd och känner att man nog inte borde… Tack för dina peppande ord Caroline. Maila mig din adress på kristin@krickelinphoto.se så skickar jag böckerna.
Vill passa på att tacka för alla kommentarer, nu har jag en hel del frågor att skapa inlägg av. Tack.

bok_Kristin__Lagerqvist-4506

”Kristin, jag har läst din blogg i säkert ett år nu och jag tror inte att jag någonsin kommenterat. Så det är väl dags nu? Inte på grund av böckerna, även om de förstås är hur fina som helst, utan mest för att låta dig veta hur mycket du, helt utan att du vet om det, hjälper mig och inspirerar mig. (Är inte det en fantastisk egenskap som bland annat bloggar har?)
Efter flera år med mild depression, ångest och en total avsaknad av tro på min egen förmåga började jag för cirka ett år sedan äntligen nå slutet på tunneln och se möjligheterna igen. Jag insåg nyligen att din blogg samt Mokkasin hjälpt mig otroligt mycket i att därefter hitta tillbaka till ett fritt och okomplicerat skapande utan så mycket ängslighet. Genom era ord, bilder och tankar hittar jag en väg till att se lycka i det lilla och inspirerad av er finner jag glädje i att stöpa om mitt liv precis så egensinnigt jag vill. 🙂 Att långsamt karva fram det som gör mitt liv fantastiskt och mig modig.
Jag tycker du ska veta hur mycket man kan få här på din blogg – varma tack för det! Hoppas du får njuta av de sista augustidagarna och att hösten blir precis så lugn som du vill ha den.”

bok_Kristin__Lagerqvist-4508

Denna morgon har vi varit ute och plockat upp de päron som föll ner på gräsmattan under natten. Päronpaj är gott. Med extra kardemumma och vaniljglass då alltså.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/om-bockerna-till-caroline/feed/ 2
Om veckan http://krickelin.elledecoration.se/om-veckan-2/ http://krickelin.elledecoration.se/om-veckan-2/#comments Fri, 26 Aug 2016 08:22:58 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46782 veckan_Kristin__Lagerqvist-4494

veckan_Kristin__Lagerqvist-4500

Vilken innehållsrik vecka! Nu är jag tillbaka i Varberg igen för att byta av lite i familjelogistiken och för att förbereda mig inför en stor fotografering imorgon.

Tänkte vi skulle kolla lite här på bloggen hur veckan har varit hittills. I början av veckan jobbade jag med redigeringen av en modefotografering jag hade fredagen innan på en av Varbergs fantastiska innergårdar. Måste visa detta här för jag tog lite behind the scenes bilder. Kommer snart.

veckan_Kristin__Lagerqvist-3993

På tisdagen fotade jag massa mäklare i morgonljuset och sedan cyklade jag till min vän Titti som driver inredningsbutiken More Furniture i Varberg. Jag hade bett henne lägga undan en av DBKD’s vackra stora vaser till mig. Har önskat mig en maffig vas länge och nu var det dags.
”Men ska du cykla med den..hahaha.. jag kör hem den åt dig om en stund!” sa Titti och skrattade. Tack bästa!

veckan_Kristin__Lagerqvist-3987

Jag strosade runt lite och föll för denna stol från Gubi. Väldigt snygg! Kanske ska byta gungstolen mot en av dessa blå i vardagsrummet. Tittade också på bordet Landala som Emma Olbers designat.

”Smalare – både för att jag tycker att det blir bättre middagssamtal om man sitter lite närmare varandra och för att det blir vackrare. Sen tar det ju mindre plats också.” /Emma

Perfekt i ett mindre kök som vårt när det är dags att byta det temporära bordet jag fyndade på loppis för en hundralapp. Ska bara börja spara…

veckan_Kristin__Lagerqvist-3979

Överallt cyklade jag förbi dessa skyltar i Varberg.
veckan_Kristin__Lagerqvist-4394

Påminner mig om mitt uppdrag på lördag. Hahaha. Spännande! Har du inga planer för lördag än så tycker jag verkligen att du ska komma. Notes for Peace är årets konsert i Varberg – en konsert för fred som äger runt på Fästningshörnan. Tror detta blir en fantastisk upplevelse för både artister och besökare. Alla favoriter är där, älskar både Loreen och Timbuktu,  och det är happenings runt om Varbergs Fästning från kl 14. Lisa Burenius håller på med fredsflaggor på Barnens badstrand och det är andra öppna och kostnadsfria aktiviteter för stora och små runt om Fästningsområdet som inspirerar till samtal om fred och vår värld.
Läs om Notes for Peace här.

veckan_Kristin__Lagerqvist-4463

I mitten av veckan drog jag till Stockholm för att spendera ett par dagar på Formex. Vi checkade in på Miss Clara där jag blev helt förälskad i fotoutställningen de har mellan lobby och restaurang. Det är Max Modén som tagit fotona. Wow!

veckan_Kristin__Lagerqvist-4480

Sedan stod jag här och var glad i en monter tillsammans med härliga tjejer. Tusen tack till alla som kom förbi och beställde vår bok till era butiker!

veckan_Kristin__Lagerqvist-4485

Efter möte med Elle Decoration på toppenstället Taverna Brillo (besök detta ställe!) så tog jag tåget hem och kröp direkt ner bredvid varm lillebror och somnade bums.
Idag tar vi fredag i vacker indansommar. Trädgårdsliv, lagom med jobb, massa bad, en löptur och god mat tänker jag.

veckan_Kristin__Lagerqvist-4494

Och så här fin  blev buketten jag nyss plockade i trädgården och placerade i vasen.
Fin helg till dig nu!

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/om-veckan-2/feed/ 4
small talk -Krickelin på The Way we Play http://krickelin.elledecoration.se/small-talk-krickelin-pa-the-way-we-play/ http://krickelin.elledecoration.se/small-talk-krickelin-pa-the-way-we-play/#comments Thu, 25 Aug 2016 15:24:14 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46773 43A1198

43A1198

Innan semestern drog igång så var Linda Alfvegren hemma hos oss med kameran i högsta hugg. Vi hade en riktigt mysig stund tillsammans. Bakade bullar, plockade blommor och skrattade en hel del. Till och med vår stora kille Simon ställde upp på att vara med på en bild.

43A1320

Nu är reportaget från denna dagen upp på The Way we Play i ett av deras fina Small Talk. Vilken ära!
Intervjun och bilderna finner du här och den lilla filmen som skapades i samband med detta kan du ta del av här på Instagram.

Tack för besöket! Alla bilder här har bästa Linda Alfvegren tagit.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/small-talk-krickelin-pa-the-way-we-play/feed/ 8
Vi är på Formex http://krickelin.elledecoration.se/vi-ar-pa-formex/ http://krickelin.elledecoration.se/vi-ar-pa-formex/#respond Wed, 24 Aug 2016 17:59:30 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46758 formex_Kristin__Lagerqvist-4417

Denna morgon vaknade jag upp på Miss Clara och var snabb med att hoppa ur sängen. Vi skulle nämligen bege oss till Stockholmsmässan och Formex.

formex_Kristin__Lagerqvist-4422

Badrummet låg i strålande morgonsol och det släpande sensommarljuset klädde vackert taknockarna då jag kikade ut mellan gardinerna i fönstret.

formex_Kristin__Lagerqvist-4419

Morgonbestyren. Ett härligt gäng med bra produkter för ansiktet. Jag tackar i princip alltid nej till bloggåvor/pressutskick i utbyte mot bloggande men när ett ekologiskt hudvårdsmärke frågade om jag ville testa deras produkter en period så tackade jag ja. Har letat efter bra saker att använda mig av men varit lite vilse och ska ge dessa en chans.

formex_Kristin__Lagerqvist-4430

Daisy, Marinas dotter, är med dessa dagar. Vilken fröjd att ha med sig denna lilla pärlan.

formex_Kristin__Lagerqvist-4436

Gulligaste tjejen om du frågar mig.

formex_Kristin__Lagerqvist-4442

Vi åkte till Formex och jag mötte upp Johanna Bradford för att delta i pressfrukosten. Sedan gick jag ett varv och kikade in i den ena montern efter den andra.

formex_Kristin__Lagerqvist-4446

Tyckte extra mycket om den monter där Emma von Brömssen stod såklart. Hon delade den med några andra kreativa kvinnor och jag föll som en fura över  Eduards väskor.

formex_Kristin__Lagerqvist-4452

Vi var ju inbjudna in i HK Livings monter med vår bok och tog plats där. Granne med Ernst och krypavstånd till Tell me More’s monter som vi alla gillar.

formex_Kristin__Lagerqvist-4455

Jag bestämde mig för att utöka mina köksskåp med en ny servis från HK Living och spanade in en spännande lampa som bar formen av en palm.

formex_Kristin__Lagerqvist-4456

Och här är ju vår bok mitt i hela alltet.
Nu ska vi göra kväll här på Sveavägen. Just nu sitter jag på Miss Claras uteservering, firar varm sensommar och bokframgångar med ett glas vitt medan jag väntar på tjejerna som gör några ärenden. Fin kväll till dig.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/vi-ar-pa-formex/feed/ 0
Packar lätt http://krickelin.elledecoration.se/packar-latt-2/ http://krickelin.elledecoration.se/packar-latt-2/#comments Tue, 23 Aug 2016 13:01:45 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46750 utlottning_Kristin__Lagerqvist-4406

Jag packar lätt. Ska bege mig till Formex och det är bland det värsta jag vet att bära på massa onödigt. Kameran och datorn väger så mycket så jag tänker smart med resten i väskan.

Vi gästar @hkliving och @customade_se i deras monter A05-20 onsdag till fredag med vår bok Strömma What’s your Story. Så driver du någon liten fin butik där ute i vårt avlånga land och vill ta in vår bok i sortimentet så tycker jag du ska komma och säga hej.

utlottning_Kristin__Lagerqvist-4403

Boken är verkligen fin och jag tycker nog särskilt mycket om fotona från hösten.

utlottning_Kristin__Lagerqvist-

Jag skulle vilja tacka för alla fina kommentarer i detta inlägg. Skönt för mig att stämma av vad Du som läsare tycker om att ta del av så jag vet vad jag bör skriva om och visa.

Många ville meta mer om hur jag tar mina foton och det har jag faktiskt gjort ett helt inlägg om innan så kika här.
Mer inredning, både före- och efterbilder. Andras hem. ”Svar på kommentarer”-inlägg som Elsa Billgren brukar göra var det någon som skrev. Det får jag börja med såklart.
Det var många som var intresserade av min klädstil och det kan jag absolut skriva mer om.

utlottning_Kristin__Lagerqvist-4401

Idag har jag till exempel på mig en kjol som Weronica tipsade om för någon vecka sedan. Till det har jag en tröja från Ganni och vita sneakers.

Egentligen har jag inspirerats av denna stilen som jag funnit både här och här. Men jag ville göra en egen kombo och inte kopiera klädesplaggen helt så då blev det så här.
utlottning_Kristin__Lagerqvist-4404

Som tack för alla fina svar tänkte jag ge bort dessa böcker till en läsare.
Morgon i Jenin läste jag för ett tag sedan och den tog verkligen tag i mig och gav mig inblick i det den palestinska historien och våldet i Mellanöstern. En stor läsupplevelse för mig.

En god vän och jag åt frukost häromdagen och hon hade med boken till mig men eftersom jag redan läst den så sa hon att jag skulle ge den till någon jag bryr mig om.
Känns fint att få ge de båda böckerna till någon av er. Skriv en kommentar här under så väljer jag någon. Passa gärna på att ställa en fråga så kan jag använda mig av dem till ”Svar på kommentarer”-inlägget som jag ska skriva.

utlottning_Kristin__Lagerqvist-4402

Önskar dig en fin dag nu.  Jag själv ska rusa till tåget och har lovat min mamma att ha tid tillgodo för jag brukar alltid rusa in på perrongen med andan i halsen när tåget glider in. En helt vansinnig tidsoptimist.

Ingen stress i höst, tack.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/packar-latt-2/feed/ 29
Stig in i Villa Strömsfors http://krickelin.elledecoration.se/stig-in-i-villa-stromsfors/ http://krickelin.elledecoration.se/stig-in-i-villa-stromsfors/#comments Mon, 22 Aug 2016 09:52:00 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46698 villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3641

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3536

Förra veckan var jag bjuden på Afternoon Tea i Villa Strömsfors. En gammal  disponentvilla från 1908 beläget i skogarna utanför Svenljunga.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3539

Det var en bit från Varberg men så värt färden. Direkt när vi körde över bron och den lilla forsen, upp för den rundade backen där den vackra villan tronade upp sig så började det pirra ordentligt i magen. Älskar sådana här platser!

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3540

Villan byggdes av disponenten David i början av 1900-talet och var något av det ståtligare slaget. Helt magnifikt med 23 rum som inreddes med världen som inspiration.
David o Davida älskade nämligen att resa så därför tog de med sig världen in i villan då de blev inspirerade på sina många resor.
Undrar vart ifrån de fick inspirationen till ovan rum…?

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3635

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3542

Villan har under de senaste åren tagits om hand av en familj som restaurerat och förfinat Villa Strömsfors på ett fantastiskt genuint sätt.  Det har sannerligen hänt ett och annat berättade de men målet har hela tiden varit att behålla känslan som David och Davida skapade i början av 1900-talet!

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3543

Några barn hade de inte men Davida var väldigt intresserad av blommor och hade en handelsträdgård i anslutning till villan. Davida hade dessutom ett fantastiskt blomrum i husets västra del.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3544-2

När de väl byggde villan skulle det inte snålas på detaljerna och det kan man verkligen skåda än idag. Helt makalöst vackert och mina ögon var som stora pingisbollar när jag snurrade runt i villan och upptäckte det ena rummet efter det andra.

I stora matsalen var det uppdukat för en härlig Afternoon Tea och i just detta rum har de lyckats bevara originaltapeten som verkligen var pricken över i tillsammans med kakelugnen och det vackra taket.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3550

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3548

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3545

Jag fick ett glas bubbel i handen och snurrade sedan runt med kameran åt alla håll och kanter.
villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3552

Det stora trapphuset var extra pampigt och jag älskade de här små detaljerna med näckrosor som tog en perfekt plats bland alla träsnickerier.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3565

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3562

Tanken är att man bokar hela villan för en vistelse, konferens, möhippa eller kanske ett bröllop. Vill man komma som privatperson men inte vill hyra hela villan kommer de att öppna några helger i höst. Håll utkik på deras Facebook och Instagram för dessa datum.

Jag själv kom hem till min familj och frågade om inte någon fyller jämnt snart så vi kan hyra villan…

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3623

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3628

I så fall skulle jag kunna tänka mig att checka in i detta rum. Eller kanske bröllopssviten… Vissa rum var inte riktigt klara så där fick man snällt bara kika in och låta bli att knäppa något foto för att inte avslöja för mycket än. Men wow! Alla rummen är något helt extra!

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3625

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3572

Det blev dags att slå sig ner vid det tjusiga bordet i matsalen. Det var dags att servera Tant-fika.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3577

Vackra Carin, föreståndaren på Villa Strömfors, var i det charmigaste slaget. Att ge strålande service med glimten i ögat, ha ett smittande engagemang och besitta stor kunskap är verkligen få förunnat. En väldigt bra kombination i en och samma tjej alltså. Grattis till Villa Strömsfors som fått denna pärla!

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3579

Carin och hennes kollega hade bakat och vi fick ta varsin tallrik och gå in i köket för att plocka åt oss diverse godsaker.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3583

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3586

Köket är verkligen husets hjärta och här vilade en härlig charm.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3585

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3587 villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3588

Det är detaljerna som räknas, inte sant?  Skafferiet går inte av för hackor.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3599

Efter tant-fikan strosade jag runt ett slag till och kände in atmosfären. Kontoret var ett genomgångsrum precis som hemma hos oss och jag blev verkligen inspirerad till att flytta skrivbordet ut i rummet.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3617

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3602

Badplats med utsikt över dammen.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3604 villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3615

En mysig liten soffa att ta kaffe och cognac i efter middagen.
villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3620

Utsikten från ett av rummen som hade en egen punchveranda.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3633-2

Taket med dess originaldetaljer med spottar. Verkligen modernt i början av 1900-talet. Överallt är det tapetserat med mönster från William Morris och Sandbergs tapeter.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3641

Möblerna går inte av för hackor de heller. Här har man satsat på kvalité och klassiker.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3646

Rummen tar liksom inte slut. Här var vi på väg ut ur villan när jag upptäckte en matsal till.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3651

Och en champagnebar!

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3652

Hur fint som helst ju. Här vill jag slå mig ner.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3659 villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3663

Miljön utanför villan är slående vacker även den och jag hade verkligen inte haft något emot att ligga här på en solstol och ta ett dopp lite då och då. Just denna dagen var det dock lite regnigt så vi hoppade det och promenerade upp till Davidas gamla handelsträdgård istället.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3673

Här hade de förr ett modernt bevattningssystem från taket och jag förstår ju att detta har varit något extra en gång i tiden.

villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3672

Det har dock haft sina glansdagar och det känns lite överväxt men ändå väldigt vackert… Glad att det får stå kvar så man kan kika på det.
villastromsfors2_Kristin__Lagerqvist-3679

Vi lämnade Villa Strömsfors alldeles uppfyllda av inspiration och energi, med en stor önskan om att komma tillbaka. Planerar du kick off, bröllop, konferens eller något liknande skulle jag inte tveka en sekund på att be om en offert härifrån. En fantastisk miljö att befinna sig i året om.

Jag har kikat in på deras Facebook-sida där man kan ta del av villan, deras framsteg, drömmar och planer. Väldigt roligt att följa för det kommer in mycket kommentarer om villans historia då det finns mycket engagemang i bygden och många som vill berätta. Kan tänka mig att de är väldigt glada över att någon tagit hand om huset på detta sätt. Bra jobbat!

Tusen tack för att jag fick komma och hälsa på och lycka till med öppningen av Villa Strömsfors!

Kika in på och ta del av den vackra filmen som fångar hela alltet på ett strålande sätt.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/stig-in-i-villa-stromsfors/feed/ 4
bloggtips- Lina Östling http://krickelin.elledecoration.se/bloggtips-lina-ostling/ http://krickelin.elledecoration.se/bloggtips-lina-ostling/#respond Sun, 21 Aug 2016 16:59:45 +0000 http://krickelin.elledecoration.se/?p=46686 IMG_7908-1024x683

IMG_9150-1024x683

Jag har tillbringat en lång stund med att kika igenom fotografen Lina Östlings blogg.

IMG_7855-1024x683

Så himla vackert alltihop.

IMG_7908-1024x683

Har fått en hel famn full med inspiration nu och vill ut bland skogar och ängar med kameran.

IMG_7958-1024x683

IMG_8129-1024x683

IMG_6836-1024x683

IMG_8217

IMG_9092-1024x683

IMG_9097-1024x683

Ett fint bloggtips till dig så här på söndagskvällen alltså. Klicka dig in och försvinn in i en stunds vackert och skönt tidsfördriv.

Här hittar du Lina Östlings blogg och här finner du hennes lika fina Instagramkonto.

Alla foton till detta inlägg har jag lånat av Lina Östling.

]]>
http://krickelin.elledecoration.se/bloggtips-lina-ostling/feed/ 0