Annons
Annons

21.30 i trädgården

Veckan går mot sitt slut och jag avslutar den på bästa sätt i det här lilla glashuset med min Boris vid min sida, datorn i knät och en kall Ipa efter en skön löptur längs havet. Min man lägger barn, klockan är 21.30 och solen börjar sjunka bakom min rygg.

Annons

Då jag sprang lyssnade jag på Jason Diaketé. Väldigt inspirerande och klokt. Det fick mig att tänka på hur mycket det finns att vara tacksam för i livet.

När vi umgås med våra grannar brukar vi alltid gå laget runt i båda familjerna och berätta vad vi uppskattat mest under dagen. Det är en så otroligt fin stund. Väldigt bra initiativ av dem tycker jag och något jag verkligen rekommenderar.

Så därför tänkte jag berätta för Dig vad jag uppskattat mest med denna dag. Och så kanske du vill berätta för mig vad Du uppskattat mest i din dag i kommentarsfältet här under?

Veckan har varit lång och intensiv för mig. Efter dagens kalas var det dags att rodda mat för barn och styra upp allt med tvätt och plock. Jag kände i hela min kropp att jag behövde komma iväg en stund från hela alltet och min man tyckte det var en god idé att jag skulle snöra på mig löparskorna och lämna alla måsten i hans knä.
Så jag uppskattar verkligen både min man och mig själv att jag kom iväg. Tog till och med ett dopp och självtorkade på en klippa vid 20.30. Nu är jag hemma igen, en glad fru och mamma. 

Vad har du uppskattat mest med din dag?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar