Annons
Annons

levain – kan vara det godaste

mermaids ocean (1 av 6) Helgen kom och gick med solsken i blick. På lördagen var vi uppe tidigt , dukade fram frukost och satt sedan och väntade på att pappan skulle cykla och köpa ett gott levain som kunde skänka oss den där extra lördagsfeelingen.

Annons

mermaids ocean (2 av 6)

 

Och så kom det. Alldeles ljummet och frasigt…. gott.

mermaids ocean (3 av 6)

 

Och det där brödet fick följa med oss genom hela helgen sedan  för på eftermiddagen hade vi vänner över och bjöd på både pizette och kronärtskocka från Chezwoods recept. Sååååå gott!

mermaids ocean (4 av 6)

 

Vi rörde även ihop en krämig pumpasoppa som det var gott att doppa brödet i. Och morgonen efter, söndag, så åt vi upp det sista av limpan. Jag gjorde fattiga riddare minus socker, tog den sista gevrén, apelsinfiléer, valnötter och honung på.

mermaids ocean (5 av 6)

 

Så nu sitter jag här och jobbar innan jag drar på lunchmöte med bästa Lisa. Har jag tur så hamnar vi i solen utanför hennes ateljé…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar