Annons
Annons

the note book

the notebook_krickelin-0342   Jag tillbringar min arbetsdag här på golvet. Ätandes granatäpple med sked till frukost och pumpasoppa ur mugg till lunch. Fortfarande i nattsärken typ..  Det börjar bli lite svettigt i nacken för just nu sitter jag på en fäll och lutar mig mot eldstaden med datorn i knät.

Annons

Inte jobbigt alls faktiskt. the notebook_krickelin-0363     Jag är på väg att lägga in dessa finheter på For Good Luck. Handgjorda anteckningsböcker i äkta läder som bara blir finare och finare ju mer de används. The Note Book.  De kommer med en fjäder och fina små utvalda ord inuti. Miranda Rebecca och jag fann en man i Bangkok som gjorde dessa och jag minns alldeles särskilt hur hjälpfull han var och hur trötta och törstiga vi två var… Tur att vi slog till köpte på oss ett parti, inte sant? the notebook_krickelin-0368 the notebook_krickelin-0374 the notebook_krickelin-0360 Ja. det var nog det hela. the notebook_krickelin-0377 the notebook_krickelin-0379

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar