Annons
Annons

This year I will be fierce

håkan newyear_krickelin--2newyear_krickelin-2143  Jag hade förberett ett långt inlägg med tillbakablickar på 2014. Fast när jag började skriva så kändes det mest som om detta året var då jag gjorde allt. och inget. Kanske att det blev för mycket och det känns både inom och utanpå. Det är rätt tufft att skratta helhjärtat med magen då man har andan i halsen hela tiden… Hur kul allt än är. Så nu gör jag om. och gör rätt. Eller försöker i vart fall… newyear_krickelin-2145 Kanske kommer det någon tillbakablick vi ett senare tillfälle. För jag är ju såklart himla stolt över allt och ödmjukt tacksam över all möten.

Annons

Vi ska till stranden och grilla pinnbröd. Dimman sveper sig fram över Varberg idag och allt är extra vackert och magiskt. newyear_krickelin-2147

Jag tänker mig paljetter ikväll. Hur tänker du?newyear_krickelin-0501

Gott nytt år! Och du vet.

-för jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än –

/Håkan /källa till citat

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

16 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar