Annons
Annons

38 tusen följare – tack som tusan

Instagram

Hurra! Just nu är det 38 000 människor som tar del av vad som inspirerar mig på Instagram. En smått otrolig siffra faktiskt!
Följer du mig där? Mitt namn är @krickelin

instagram_kristin_Lagerqvist

Sociala medier är verkligen helt fantastiskt och hade det inte varit för att jag startade bloggen Krickelin år 2008, därefter jobbat på flitigt med stort tålamod och kreativitet under dessa år så vet jag inte hur min vardag hade sett ut.
Numer bedriver jag alla mina verksamheter runt digitala medier och trivs verkligen bra här i den här världen. Jag har snälla och peppande följare både på blogg och Instagram,  många inspirerande branschkollegor har korsat min väg och jag har förmånen att få jobba med min hobby. Och precis som Frida beskrev så bra i detta inlägg, så äger jag min egen tid.

Annons

instagram_kristin_Lagerqvist-2

Är ju också malligt stolt över att jag fått ta emot priset som Årets Kreativa Företagare i min hemstad detta året. Det är verkligen ett bevis på att jag trampar iväg på en väg som passar mig bra.

Tack för att just Du är med på resan! Det betyder mycket för mig.

 

Läs mer:

DELA (103)
PINNA (0)

4 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar