Annons
Annons

the evening robe

evening robe_landet_kristin lagerqvist--2

Att äta kvällsmat på stranden dessa kvällar är definitivt en hög prioritering för oss.

evening robe_landet_kristin lagerqvist-9279evening robe_landet_kristin lagerqvist-

Igor är så himla skojig att umgås med just nu.

evening robe_landet_kristin lagerqvist-9305  evening robe_landet_kristin lagerqvist-9282 evening robe_landet_kristin lagerqvist-9301

De turades om att värma sig i min morgonrock som vi sålt som ett tjosan på For Good Luck under sommaren. Bra inför hösten efter ett varmt bad och med en kopp te i soffan också, tänker jag.evening robe_landet_kristin lagerqvist-9304  evening robe_landet_kristin lagerqvist-9343 Vi körde värsta omvägarna på vägen hem från stranden den kvällen. Det var så  vackert med solnedgången på över ängarna och så försökte vi få lillebror att somna i bilen istället för att ta en utdragen läggningskonflikt hemma denna fina kväll. Fint. Idag blir det åter en kväll på stranden med massa vänner, kräftor, bad och skoj med barnen.

Annons

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar