Annons
Annons

säger hejdå till växthuset

flowers_kristin_ lagerqvist-2378

Man tänker att man ska plocka ur och städa sitt växthus. Flytta ut hjärtat därifrån… Men, man får liksom viktigare saker för sig…flowers_kristin_ lagerqvist-2380

Som att leka med blommorna i höstsolen som silar sig genom humlen som slingrar sig över glastaket. Eller att dricka kaffe väldigt långsamt. Påtår också. Sedan fota lite.flowers_kristin_ lagerqvist-2121

Annons

Men nu. bannemej. Nu ska jag packa ihop den här pelargonsamlingen.flowers_kristin_ lagerqvist-0262Det glädjer mig att så många uppskattar mitt print från strandpromenaden i Varberg. Tusen tack och massa kramar till er. Igor och jag kikar igenom kommentarerna ikväll så det finns fortfarande möjlighet att lämna en kommentar och vara med i vår lilla ”give away”.
Ha en fin söndag nu. Hörde att det serveras god fika och rotfruktssoppa på Strömma Farmlodge och så har Marie öppet sin trädgård , Håkesgård, idag också. Där kan man binda sig en egen höstkrans.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar