Annons
Annons

ultimat Peppning på gång

ganni_kristin_Lagerqvist-3

Försöker bekämpa tröttheten denna hösten med ultimat peppning. Shopping till mig själv!
Känns lite motsägelsefullt då jag egentligen förespråkar att gå ut i naturen eller hänga med sköna människor för att få en lyxigare vardag och njuta som mest.
Men. Ganni har ju fått in massa nyheter och jag har varit inne och snurrat på deras hemsida flera gånger denna veckan. Så jag smet in i en av stadens favoritbutiker för ett få fatt i ett efterlängtat plagg.
Och när jag kom hem så låg gulligaste presenten från Karoline de La Concha i brevlådan. Precis när man behövde lite pepp som mest! Så himla snällt. Tack!
Karolines senaste blogginlägg är för övrigt något av det tjusigaste!

Annons

ganni_kristin_Lagerqvist-2

GANNI. mums på allt från dem!

maca_kristin_Lagerqvist-3

För att komma ner i varv och sänka axlarna har jag också besökt stadens kallbadhus denna vecka. Fem dopp och en skön stund i bastun med en vän slår vad som helst.

maca_kristin_Lagerqvist

Att äta bra då man känner sig lite nere är också en god idé. Ofta kan jag då istället trycka i mig massor av glass eller choklad för att jag tycker synd om mig själv. Men sockret gör ofta att jag mår ännu sämre såklart. Hos Malin fann jag receptet till veckans frukostar. tack och bock.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar