Annons
Annons

Bokprojekt i Göteborg

Igår var första riktiga arbetsdagen då jag släppte sommarlovsbarn och andra måsten för att fokusera endast fotografering och kreativt arbete. Jag mötte upp Lise Hellström och Sanna SporrongRum för Papper i Göteborg för att skapa material till ett bokprojekt för Lise.  Så fin butik alltså!
Älskar konstverken som hänger i fönstret här. Kika in i Victoriapassagen vid ditt nästa besök i Göteborg och passa på att äta en sjukt god kardemummabulle från Da Matteo som är granne till butiken.

Annons

Efter arbetet så bjöd Sanna upp oss till sitt kontor där jag nästan tappade hakan av allt fint. Så lyxigt att få smita in på detta vackra kontor och jobba iväg några timmar helt på egen hand. Sanna är verkligen en fantastisk formgivare och har gjort många superfina jobb. Jag knäppte lite bilder och återkommer med ett helt inlägg härifrån. Så fin och varm personlighet också. Älskar dessa möten.

Hemma väntade en ljummen augustikväll och jag passade på att vattna i växthuset och plocka lite plommon från grannträdet.

Jag har verkligen världens gulligaste granne som delar med sig av allt. Sticklingar, plantor, kunskap och frukt. Lyllos mig!

Har du mycket plommon i din trädgård så tycker jag du ska passa på att göra detta bröd och äta med plommonmarmelad. 

Det gäller att passa på att äta några plommon själv innan barnen får syn på dem. Jag passade på att plocka några tomater och luktärtor också.

Jag fick två presenter i Göteborg. Både från Rum för Papper och från Sanna som har formgivit boken ”Ibland mår jag inte så bra”. Boken handlar och psykisk ohälsa och den har jag varit nyfiken på länge då ämnet ligger mig extra nära hjärtat. Har förresten precis sett färdigt på ”30 liv i veckan” som också är en serie där ämnet lyfts. Tips för alla oavsett livssituation.

Barnen och jag tog oss sedan ner till stranden vid solnedgång för att dopp.

Ett riktigt bra sätt att avsluta en fin dag på.

Önskar dig en fin vecka.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar