Annons
Annons

allt på samma gång

bok_Kristin_lagerqvist-2161

Det här är ”true story” om att skapa en bok. Då slänger man in en hund, ett sportlov, en bulle i ugnen, massa bakverk, kaffe,  fipplande med bilder hit och dit och sms’ande och mailande tills fingrarna glöder. Dokument på dokument bläddras fram och förfinas och tycks till om. Texter skapas någonstans på landet mellan röjandet av lada och tämjandet av vild vårbrasa. Det blir bra. Det blir det.

Annons

bok_Kristin_lagerqvist-2163

Kaffe får man också.

bok_Kristin_lagerqvist-2166

Är man riktigt snäll kan man få en fläta.

bok_Kristin_lagerqvist-2168

Jag vände ryggen till och någon snodde min plats. Zeke.

bok_Kristin_lagerqvist-2172

Jennie hade målat väggen rosa och beställt matchande print från Sammy Rose.

bok_Kristin_lagerqvist-2173

Stickling som snart flyttar in i mitt hem…

bok_Kristin_lagerqvist-2178

Vi begav oss till tryckeriet också ja. Ett sådant där anrikt ett med massa erfarenhet och historier på lager. Vi trycker upp boken lokalt och är så hjärtligt tacksamma över detta.

bok_Kristin_lagerqvist-2179

alltid flitig. precis som vi 😉

bok_Kristin_lagerqvist-2181

Jag ville mest bära hem de här arkivhurtsarna.

bok_Kristin_lagerqvist-2184

Men en bok blir det ju. Och förhoppningvis ser den dagens ljus någon gång då vi får träffa den lilla filuren som lurar i Marinas lilla kula. Mycket på gång nu alltså., precis som det ska vara. kram på dig.

Läs mer:

DELA (28)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar