Annons
Annons

Anna Ileby ritar Krickelin

krickelin

Vilken fantastisk fin måndagsgåva!
Ett porträtt illustrerat av bästa Anna Ileby.  Blir alldeles rosig om kinderna och pirrig i magen.
Så smickrande och roligt!

En mer begåvad illustratör är svårt att finna. Såg du omslaget till Kalle Zackari Wahlström’s bok ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”? Der är Anna som illustrerat mästerverket. Måste köpa boken förresten…

Annons

Så här gick det till när Anna målade mitt porträtt. Sjukt imponerande!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar