Annons
Annons

äppel päppel pirum parum…

apples_kristin_ lagerqvist-2223 apples_kristin_ lagerqvist-2227 apples_kristin_ lagerqvist-2229 apples_kristin_ lagerqvist-2232Idag har vi bakat både paj och kokat kräm på trädgårdens godsaker.  gott som tusan.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar