Annons
Annons

årets sista solnedgång

Kanske lite vaksam och skraj inför det nya året. En ledighet som sveper sig runt härjat hjärta och lämnar en slags dimma i tankarna. Alla viktigheter som egentligen inte är viktiga alls plötsligt och en röst som följer mig genom husets rum.

Annons

Höjer blicken lite inför det nya och hoppas den är klar ett tag så jag kan få ett fast grepp. Och kanske är det mina febertankar som smattras ner på tangentbordet på sen fredag. med snorpapper och halvätna karameller i koftans ficka. Birdy sjunger och sängen kallar efter mig.

Den sista varma solnedgången innan julafton fångade vi skogen runt hörnet. Och jag undrar just om kylan når oss på västkusten denna vinter.

Jag längtar som vanligt efter salta bad och äventyr. Och jag har några planerat för 2014. Både bad och äventyr. Mer om det en annan dag. Nu ska jag läsa ”Valarnas sång” med Wally Lamb och dricka upp mitt varma citronvatten med ingefära i.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar