Annons
Annons

Att inreda ett nybyggt hus

tapet_Jobb__Lagerqvist-8560

Denna vecka jobbar Johanna Bradford och jag som inredare och håller på och stylar om några rum i ett nybyggt hus tillsammans med Boråstapeter. Det är väldigt skojigt att sätta tänderna i ett sådant här projekt och vi går all in med härliga mönster, tjusiga inredningsdetaljer och massa växter.

Annons

tapet_Jobb__Lagerqvist-8542

Långa jobbdagar kräver mycket fika nära till hands. Vårsolen skiner utanför och doften av blommande syren och fågelkvitter lockar oss till att ta kaffet ute. Mysigt!

tapet_Jobb__Lagerqvist-8592

Teamets duktiga AD, Benjamin, har koll på läget. Han har också de coolaste tatueringarna och jag funderar allvarligt på att ge mig själv ett Eiffeltorn på vänster arm.

tapet_Jobb__Lagerqvist-8586

tapet_Jobb__Lagerqvist-8577

Johanna har koll på på det mesta och styr upp grejerna rum för rum.

tapet_Jobb__Lagerqvist-8545

Det ska bli väldigt roligt att visa upp resultatet från dessa dagar. Är helt säker på att det kommer bli jättehärliga och inspirerande ytor när vi har packat ihop och är klara. Fortsättning följer senare i år alltså…

Nu ska jag krypa ner i min hotellsäng med en av kardemummabullarna jag köpte på Da Matteo idag och sätta på säsongspremiären av min favoritserie Trädgårdstider där min bloggkollega och vän Malin Persson är en av programledarna. Heja Malin!

Läs mer:

DELA (28)
PINNA (0)

2 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar