Annons
Annons

Avicii is in da house

jul1_Kristin_lagerqvist-8706

Vi åt lunch hos oss på julafton och jag snurrade ihop en dukning med trädgårdens murgröna och faster Brittas små snapsglas.

jul1_Kristin_lagerqvist-8708

Om du letar efter en gåva att ge ett brudpar eller någon som fyller jämnt eller kanske bara någon som behöver lite uppskattning är en ett gäng linneservetter en utmärkt gåva tycker jag. Vi fick när vi gifte oss för åtta år sedan och jag använder dem riktigt flitigt. Snart dags att investera i nya alltså…jul1_Kristin_lagerqvist-8724

Annons

Här skrålar Ellie Goulding och Kygo högt i högtalarna och barnen  är fullt sysselsatta med att mixa ihop det ena med det andra.

jul1_Kristin_lagerqvist-8717

Tända ljus, clementiner, kärleksfilmer (du har väl sett The Holiday med Jude Law…?) spel, promenader i stormiga havsvindar och långa middagar….

jul1_Kristin_lagerqvist-8720

Framtidens Avicii! Iggy!

jul1_Kristin_lagerqvist-8712

Vi stannar kvar i vår semesterbubbla och myser vidare ett tag här hemma. kram

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar