Annons
Annons

Banankaka a la Sofia

banankaka_Kristin_Lagerqvist

Idag blev jag påmind av bästa Hanna Stefansson om vad jag ska göra med några stackars bananer jag glömt i kylskåpet? Hon hade bakat det mycket goda bananbrödet som Sofia Wood brukar svänga ihop och jag var inte sen med att sno ihop en alldeles egen efter min dagliga tur bland favoritbloggarna.

Annons

Älskar förresten årssummeringen Hanna bjuder på idag. Vilket fantastiskt år på så många sätt!
Tycker så mycket om denna människa som sprudlar av energi och så bjussigt låter oss läsare ta del av hennes inspirerande äventyr. Hanna är förresten nominerad till Årets Influencer på Elle -galan 2017.  Så in och rösta på denna toppenfina tjej med en gång!

banankaka_Kristin_Lagerqvist-2

Tada! Så himla fint bananbröd!

banankaka_Kristin_Lagerqvist-3

Jag åt mitt med jordnötssmör precis som Sofia rekommenderar. Gott!

Receptet till bananbrödet finner du här hos Sofia Wood. 

Läs mer:

DELA (26)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar