Annons
Annons

Bästa kvällsmaten och blommiga servetter

home3__Lagerqvist-8415

Hur gör man en vanlig onsdagskväll lite festligare på lättaste sätt?

home3__Lagerqvist-8411

Jo, man plockar fram de blommiga servetterna och slänger in massa getost i ugnen. Dessa fick jag tag på i en förtjusande liten butik förra vecka. 100% bomull och handtryckt vackert mönster med rätta sommarkänslan.

Annons

home3__Lagerqvist-8418

Gott bröd, med största skivan getost på i ugn en stund och sedan mängder av rostade valnötter, honung och jordgubbar på. Bästa kvällsmaten helt enkelt. Och lätt som en plätt!

Läs mer:

DELA (14)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar