Annons
Annons

Bastin på The Way we Play

16-1024x683

Jag älskar The Way we Plays’s fina small talks med inspirerande kvinnor. Avslappnat, härligt och uppfriskande. Att det är en av mina favoritfotografer Linda Alfvegren som porträtterar dessa vackra mammor och deras barn gör det ju hela ännu bättre. Nu har Linda svängt runt kameran hos Hanna Peters Bastin och jag gillar verkligen hela alltet.

Annons

31-1024x683 4-1024x6835-683x1024Kika in du också. Och missa för all del inte det här sjukt fina reportaget om  Charlotta Zetterström.

Heja The Way we Play, ni är ett gäng grymma och inspirerande kvinnor! Trevlig helg nu.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar