Annons
Annons

Birdview monday

birdwiew.monday_krickelin-8705  Hösten kom måndagen den 22:a september till oss. Plötsligt stod den där i mitt kök och stirrade på mig med bestämd blick. Jag letade efter raggsockar och tände ljus. Kanske var den lite välkommen ändå.

Annons

fast jag  har verkligen kämpat emot i år.. birdwiew.monday_krickelin-8709  Sandelträ och kaffe. Dofterna blandas runt mitt skrivbord och jag vet att det är dags att bromsa tempot. helgerna ska vara långsamma och kvällarna likaså, många promenader längs havet och mycket yoga. Spela backgammon med mellanbror och läsa om Herman med lillebror. Äta pumpasoppa och doppa surdegsbrödet i den där oljan från Moricci… birdwiew.monday_krickelin-8712 Och nu längtar jag dessutom efter oktober.  Vackra Malin flyttade från lovelylife till Elle och bloggar nu fantastiskt där. Vilken förlust att förlora henne som granne här… Men i nästa nummer av Elle Decoration får man äntligen kika in i hennes fantastiska hem i Skåne.  Spännande!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar