Annons
Annons

Birdy nam nam

Mycket fåglar runt mig nu. Jag rotade fram ett tjusigt rea-fynd i garderoben som jag knappt burit innan.

Men hur härligt?! Man blir ju jätteglad av sådana här brallor och det verkar som alla andra runt om också blir det.

Annons

Det är något med svalor alltså. Svalan är en symbol för frihet, kärlek, framgång och skyhöga höjder. Jag har ju en enormt stark önskan att vara fri så mina fåglar passar mig fint. Jag har en på handleden också.

Måndagslunch när jag inte orkar ta mig för något annat. Visst är apelsinerna goda nu?

En annan sak. I lördags, mellan träning och bastubad, så slank jag in på Glashyttan i hamnen. Där är alltid så himla fint så jag måste verkligen återkomma med kameran en dag. Jag blev helt förälskad i de handblåsta glasen med mönster som påminner om vågor och i den fantastiska karaffen. De fick följa med hem. Älskar den här sortens unika hantverk och ska nu börja önska mig dessa glas så jag får ihop till en liten fin samling.

Sedan tog jag en sväng förbi fruktpojkarna också. Vattenmelon, blodapelsin och granatäpple går alltid hem hos killarna.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar