Annons
Annons

blå mönster

blue_kristin lagerqvist-7455

Det är ingen som har börjat packa och så men visst finns vår flytt efter sommaren någonstans i medvetandet längst bak i semesterskallen…

Min man kikar runt efter lampor som om det inte fanns någon morgondag och har redan lyckats klicka hem en soffa och ett matbord. Nu är det bäst jag lägger mig i lite, tänker jag. Så jag klickade hem en kudde från Emma von Brömssen så fort jag hade besökt hennes tjusiga hem. Stäpphöna. upp och ner dessutom… Anteckningsböckerna är också från henne, älskar de vackra blå mönstrena.

Annons

blue2_kristin lagerqvist-7452Och en blåmönstrad kruka har också fått flytta in. Passar perfekt till palettbladet jag fick av Aprill-Aprill. Har fått sticklingar av Jennie och Emma också. tack och bock. Muggarna rakubrände min man och jag i Halmstad en dag. jätteskoj faktiskt.

Denna morgonen började fasligt bra med yoga på detta stället och ett dopp i havet innan god smoothie på avocado. Dagen fortsätter med trädgårdsfix innan den avslutas med Titiyo och Nina Persson på Strömma ikväll. Sweet.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar