Annons
Annons

blå natt. söndag 5e juli 22.30

blue night_sommar_kristin lagerqvist-6258

Vi cyklar hem i sommarnatten. Ett stila varmt regn faller och barnen somnar i cykelkärran bakom mig. Det doftar sommar, sött och friskt när vi trampar på längs grusvägen  och försöker att inte köra på någon av grodorna. Svensk sommar. tror inte det kan finnas något vackrare.blue night_sommar_kristin lagerqvist-6260

Annons

blue night_sommar_kristin lagerqvist-6263

Ljummet vatten och små doppar som faller på ytan. Att bada när mörkret lägger sig i viken är ett sommarminne att spara i hjärtat. Rut fick till och med sig denna badkrukan i vattnet. Tidigare hade han högt deklarerat att han badade helst hemma, i badkaret. Men det kanske blir en liten surfare av denna Igor också…blue night_sommar_kristin lagerqvist-6266

Josefine.blue night_sommar_kristin lagerqvist-6269 blue night_sommar_kristin lagerqvist-6271Här sitter vi hela gänget. Sist på stranden. Precis som det ska vara.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar