Annons
Annons

bland bonader och tändsticksaskar

farmlodge_krickelin-0582   Igår besökte Lisa och jag Marina på Strömma Farmlodge. Vi pratade om bröd, äppelmust, badtunnor och massa annat. farmlodge_krickelin-0574 farmlodge_krickelin-0573 På lördag har vi ju vårt Kustfolk of Varberg i kvarnen på Strömma. Du kommer väl? Det blir mysigt och kanske lite kyligt.

Annons

Ta med dig en extra varm tröja och dra på dina finaste raggsockar. Jag investerade i ett par igår. Sitter i en fåtölj framför brasan på övervåningen med datorn i knät och raggisarna på.  Ska bygga upp en ny hemsida och beställa nya prints. Måndagarna har börjat bli riktigt heliga för mig. farmlodge_krickelin-0569 farmlodge_krickelin-0567 Izzy. Kanske den skönaste hunden jag någonsin träffat. farmlodge_krickelin-0564 farmlodge_krickelin-0558 Vi drack kaffe uppe i huset och Marina visade en hel drös med gamla tändsticksaskar som hon kommit över. farmlodge_krickelin-0549 De är verkligen fina att ha framme på bordet. farmlodge2_krickelin-0553farmlodge_krickelin-0578Tack för besöket och den smaskiga sockerbullen Marina. Ses snart igen.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar