Annons
Annons

böcker och påsk

Om du undrar vilken bok du ska öppna upp och sluka under dina lediga påskdagar så kika här på mina favoriter. Ove vet jag dock inget om, har precis öppnat den… och när "påven Johanna" var utläst så sörjde jag lite smått…

När jag samlade ihop min bästa så hittade jag också min samling av Virginia Andrews som jag plöjde i trettonårsåldern. Jag låste in mig i mitt rum timtals och läste om Heavens liv.

Så  en del av påsken har jag tänkt tillbringa här i soffan med en fin bok.  

Hemma hos oss blev det inte vidare påskigt i år. Vi kokade ägg med rödbetor och målade flott på dem. Får kanske bära hem en påsklilja också.. och fylla ett påskägg…

Glad Påsk!

och en liten fin länk igen. följ Sarapirat and her adventures, underbar.

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

13 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar