Annons
Annons

då solen gick ner över apelviken

Inte mycket som slår en kväll på stranden. Speciellt inte tillsammans med ett gäng fjortisar som har klassfest.

Annons

 

Har tyckt att det är en jäkla utmaning det här, att var tonårsförälder alltså.
Men, det är sjukt coolt också. Speciellt kvällar som den här. Barnen är liksom det finaste som finns i hela världen, tänker jag med svällande hjärta och öser på med mer marshmallows över grillen på stranden.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar