Annons
Annons

då tommy nilsson sjunger på radion

 

Solen gick upp i slutet av min gata idag igen. Och jag äter sushi i lila byxor. Idag igen.

Den här lilla fotade jag häromdagen och det är något speciellt när man printar ut foton och håller dem i handen.

Annons

Det skulle man göra så mycket mer, tänker jag. Gå in hos Alex på "försök att inte se så snygg ut" och se vad hon gör med sina instagramfoton.

Eftermiddagen ägnades åt bad och bak. Vi gjorde kolakakor med recept från Lotta på Solrum och tryckte i oss alldeles för mycket surdegsbröd medan de stod i ugnen. Nu är lillebror och jag alldeles färdiga för idag och jag säger god natt tidigt med boken "Påven Johanna".

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar