Annons
Annons

dagen som aldrig kom

 

Jag har kokat kaffe fyra gånger idag. och glömt av det tre. Sedan har jag förbannat mörkret, dragit fram studioutrustning och gått utanför min bekväma zon några steg.

Annons

Man måste göra så och det brukar ju bli rätt bra ändå. Sen åt jag glass och granola till lunch och på golvet ligger högar med rekvisita kvar. Men hu vad mörkt det är idag…

Och det kanske inte var den bästa starten på veckan men det finns liksom veckor som varit värre. om man säger så. Nu spelar jag tonåringens musik på full volym och satsar på att nå i hamn innan dagen är slut. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar