Annons
Annons

den där övervåningen

 

 

Jag lyssnar ppå Alex och Sigges podcast efter rekommendationer. Jag gillar det.

 Idag vilar solen över min trädgård och jag försöker byta ut kaffet mot lite mer thé.

Annons

Det är visset där ute nu och jag har plockat in stora krukor från växthuset som jag burit upp på övervåningen. Vi planerar ett nytt badrum här uppe, där jag nu trivs som bäst och sitter och jobbar. Jag har kikat på marrakech sortiment. Och jag tänker mig Mats Theselius plattor eller Klintehamn på golvet och ett vitt badkar. Men just nu ska jag nog gå ner i köket att leta efter inspirationen bland glasskartongerna så jag kommer igång med mitt skrivande.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar