Annons
Annons

det doftar basilika

Vi är precis i slutet av påskhelgen och jag har inte öppnat en enda bok än. Men jag har tittat på pingviner både i Slottskogen och på Borås Djurpark, sprungit slingan med Justin i öronen, legat raklång på golvet i varmt växthus med två fina kids på var arm, ätit kebabrulle tre på natten, planterat rosenskära och grillat sparris.

Fint det.

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

10 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar