Annons
Annons

frost och chai under morgonen

Så kom då frosten och drog sin kalla hand över min trädgård och det jag inte hunnit bära in fick jag brått med. Dimman låg tät över vår gata när vi cyklade till skolan och jag drack morgonchai i kyligt växthus.

Sommarens sista suck. Tack och hejdå. du var så fin. lilla Malva.

Så potatisblomman, pelargonerna och citrusträdet får sällskapa mig på kontoret ett litet slag. Snart gör jag plats för väldoftande vita hyacinter…

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar