Annons
Annons

gör skillnad

Jag plockade in saker i en hylla och fann en påse jag fyllt med Paris. För bättre dagar antar jag. Träbestick från Merci, en vårdslöst ihopvikt karta och en biljett till Monets trädgård.

Efter läggning av mina killar tänker jag att Yogamattan borde rullas ut. Blev så vansinnigt inspirerad av det här. Fast grus i ögat sätter nog stopp och lite arbeten måste betas av innan sängen…

Och min käraste och äldsta bloggvän har kanske gjort sitt sista blogginlägg. Det känns ju såklart förbannat sorgligt i hjärtat men samtidigt sjukt inspirerande. Tack för orden kära du.

Idag spelade vi memory och läste om Herman extra länge, lät telefonen ligga på ljudlöst i ryggsäcken i hallen ända till barnen hade somnat och tittade på Aktuellt med tårar rinnandes. Snälla. Har du inte textat "Tyfon" i ett sms till 72 900 så gör det med en gång. Gör skillnad.

En påse fylld med Paris. Och en annan fylld med kvitton från Bangkok. Står på trygga fötter i min favorit Varberg. Jag är lyckligt lottad jag.

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar