Annons
Annons

i början av 1a advent

1a advent och jag kokar risgrynsgröt till barnen samtidigt som pappan tar sig an de höga vågorna i apelviken. Jag hänger upp en stjärna i det största fönstret, sveper detoxte i mängder och längtar ut.

Annons

och lite bort.

Fast här i fåtöljen kan jag sitta en stund. med en klementindoftande unge och en fin bok.

Om man har kanel och socker i små gamla kristallfinheter så blir söndagsfrukosten i det bästa slaget. Även fast vissa ungar vägrar komma och sätta sig…

Så nu välkomnar jag december med ett fast handslag, sänker kraven, går en snabb promenad, öppnar en webshop, tänker ut något skoj för familjen och lagar någon mat med koriander.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar