Annons
Annons

i rökrummet på derrière

Det är alltid en bra idé att åka till Paris, var det någon som sa.

Och det var nog precis det jag tänkte på när jag stod och kikade ut genom fönstret i Derrières rökrum.

Annons

Det lustiga var att det stod en cykel på taket utanför också och vi skrattade lite åt det. Men hela inredningen var alldeles skruvat ball så den bockstyrade cykeln på taket passade  ju i och för sig in. 

I slutet av veckan åker jag till Bangkok. Innan dess ska jag trycka in hundra möten och en gala. Och vara världens bästa mamma såklart. Wish me luck.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar