Annons
Annons

jag lyssnar på Håkan igen och snurrar ihop mina ben under kontorsstolen

Det är sen måndagsafton och axlarna har jag skjutit långt upp alldeles för länge nu. Dags att släppa ner dem och krypa till sängs. Ett avsnitt av "Top of the lake" väntar och allt annat skjuter jag på morgondagen.

Annons

Ville ändå kika in här med en liten sensommarhälsning och foton från det störtsköna brudparet från helgen.

Så hej. Verkar som vi får fler stranddagar. Flott. Sommaren som liksom inte riktigt ville släppa taget. Och jag som snurrar runt bland massa äventyr. Livet är vackert nu.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar