Annons
Annons

lampa och skatepark

 

Varje år tar vi med oss killarna till en gammal skatepark, en snakerun, som ligger någon halvtimma ifrån Varberg. Omgivningarna ligger väl dolt och är ganska skumma och fallfärdiga, men så extra spännande tycker vi alla.

Annons

Det är en äldre tivolipark ursprungligen och en del av radiobilarna står kvar bland vildvuxna ängsblommor. Vi brukar ha med oss lunch och hänger där någon timma eller två.

Min man är gammal skatare som numer hellre ställer sig på en brädan i vattnet.

En av gångerna fann vi en lampa som låg i en skrothög bakom en av de trasiga skjulen.

Nu har den stått i garaget länge nog, sa vi och plockade in den förra veckan.

Idag älskar jag solen och omfamnar livet med lite hastiga andetag.

hej.

 

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

14 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar