Annons
Annons

leken från igår

Jag vet inte varför soundtracket idag är Mr Bojangles men dagen är alldeles mjuk och jag har lite ont i huvudet, vilket jag försöker döva med kaffe. Det är sista dagen på veckan som jag får jobb gjort och sen är det familjeliv för hela slanten till på måndag igen.

Annons

Jag snabbar mig lite, bygger upp collage och sätter ihop texter. Och snart så. Alldeles strax går nog mitt uppdrag i tryck. På måndag, ska vi säga så…?

Vid soffan ligger spåren från vår lek kvar. Katitzi var min favorit när jag var barn.

Och kaplastavar. Lika roligt som lego om du frågar mig.

Sen är jag nyfiken. Vad tycker ni som följt krickelin länge om flytten till den här nya sidan, finns det några funderingar eller tips på förbättringar från min sida? Tacksam för svar.

hej hej. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

15 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar