Annons
Annons

mellan hägg och syren och jag vägrar att missa

Mellan hägg och syren och vi går hand i hand. Eller kanske inte.
Det blåser körsbärsblom i milda vindar över ansiktet och jag vill doppa tårna i havet.

Så en helt vanlig morgon, jag äter ägg och jagar barn i korridorer.

Annons

Skäller högt, ber om ursäkt med kramar och säger att sen ska jag vara glad. Bara alla gör som jag säger så är jag glad, tänker jag. Men det gör de ju sällan.. Jag gör inte ens vad jag själv säger att jag ska göra. Jag skulle skriva men saknade ord och gjorde tusen andra saker på min lista. Eller de där sakerna som inte ens hade kommit upp på listan.

Så plockade jag in årets första bukett från trädgården och badade mina fötter i fågelbadet utanför växthuset. 

Sen pratade vi om prioriteringar och sa att det är ingen som ligger på dödsbädden och ångrar att de inte jobbade mer övertid. Jag vill hänga upp hängmattan, berätta historier med viskande röst för små öron, sen dricka rosé och titta på när rädisorna växer. Så nu gör jag det.

Önskar dig en fin helg med dina. Stranden kanske?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

15 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar