Annons
Annons

när snön smälte på fredagen

Vi badade i solstrålar efter skola och jobb. Jag sa att man inte fick ta både socker och sylt men sen blundade när de gjorde just det och skrattade åt lillebror när han pekade med höger finger upp i luften och utbrast: 

Annons

"Jag har en idé!"
Och jag tänkte att han har de bästa idéerna, så jag lyssnade med stora öron och fladdrande hjärta.

Nu har jag packat upp fine art-papper och printat ut två A3 till en beställning. Inom kort kommer jag kunna ta beställningar på en serie prints som kommer upp på  min hemsida, i strl A2 och A3 som kommer tryckas på fine art -papper, numrerade och signerade. Men först måste jag jobba ikapp med lite annat. Hela veckan har snurrat av massa jobb och nu försöker jag  landa i familjehärligheter och sno åt mig snoriga pussar.

Ha en fin helg.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar