Annons
Annons

om fredagarna

 

Hej. Fredagar. Alltid lite jobbiga och härliga på samma gång. Då får jag igen för hela veckans sovmornar, då min man drar iväg med Rotary på hotellfrukost när vi vaknar, och jag står med morgonkaoset själv.

Annons

Kaos och kaos.  Ibland går det himla bra, ibland går det inte så bra. Det är det där med att fylla i lappar och packa frukt och gympapåsar och dra upp tonåringen från hans sjukt djupa sömn, som när jag tänker på det är bland det jobbigaste faktiskt… Jag betackar mig för råd i kommentarsfältet om att lägga fram kläder kvällen innan, packa och organisera allt.  Jag är vuxen, jag vet allt sånt. Men jag funkar ändå inte så. Det är lite rörigt och ingen hittar sockar men vi kommer iväg i alla fall. Så med halsbränna och februarisol i vardagsrummet, då gårdagens tonårsbråk ligger som en våt filt över axlarna, så funderar jag lite över fredagsfeelingen då dammsugaren dras fram.

Men det blir helg nu vare sig det känns så eller ej. Bra. Jag planerar dans med mina vänner och familjeskoj. Pepp på den då. 😉

Trevlig helg till er.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

14 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar