Annons
Annons

om min midsommar

Midsommar passerade och jag var knappt medvetande. Jag låg nerbäddad med feberfrossa bland rutiga lakan och lyssnade på grannarnas midsommarfest och på barn som hoppade glatt i en studsmatta.

Annons

Sen kom regnet.

Idag är en bättre dag. Efter penicillin och massa starka tabletter kan jag faktiskt få i mig lite jordgubbar.

Och nu, efter ett snabbt besök ute i trädgården, knatar jag till sängen igen med nybäddade lakan och fönster på vid gavel. Och att ta det lugnt är inte fy skam det heller. kanske precis det jag behövde.

Hoppas du har en fin midsommarhelg!

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar