Annons
Annons

om vad jag gör och lite så…

Denna fredagen ägnar jag helt åt redigeringsarbeten och sitter just nu med dessa fina.

Jag träffade Julia och Oliver förra året. Då fotade vi vid en järnväg inne i skogen.

Annons

Nu hade de fått en lillebror för sex veckor sedan och vi hade en härligt blåsig kväll i solnedgången. Här är resultatet.

 

Denna veckan går helt ut på att samla ihop och avsluta. jag skickar foton kors och tvärs över hela Sverige. Tapetserar, målar, lyssnar färdigt och städar både tvättstuga och kökslådor. Jag har gått tillbaka till jobbet och saknar mina dagliga dopp i havet och de ljumna kvällarna på stranden.

Men helgen ligger framför, likt en oöppnad liten prasslig present och jag ska göra något riktigt bra av den. lovar.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar