Annons
Annons

renovering på gång

I helgen river vi vårt badrum här på övervåningen. Jag ser verkligen fram mot ett nytt då jag tillbringar mycket tid här uppe eftersom jag har mitt skrivbord här.

Annons

Fast just nu sneglar jag mest på sängen och vill krypa ner bland kuddarna och bli frisk från förkylningen jag går bär på. Andra saker som jag vill justera på våningen är måla fönstrena i sovrummet, lägga nytt golv vid skrivbordsytan och dörrfodret behövs målas. En heltäckningsmatta till sovrummet är på väg och någon form av möbel som ska vara bakom sängen mot fönstret också. Tror det kommer bli färdigt någon gång i december. Håller tummarna för det i alla fall.

Men just nu är det mycket C-vitamin och thé blandat med fina hem i olika magasin som gälller. I just denna tidningen är min bloggkollega Fridas Fina med i, ett härligt hem med en inredning jag verkligen föll för. Jag äter massa ingefära och persilja också, tror det gör susen.

Barnen och jag  sysselsätter oss med spel och filmer. Lagom fart i det hela.

hej hej.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

10 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar