Annons
Annons

runt de blå

 

Det är fint nu. Fåglarna sjunger igen och jag vaknar utav solens strålar som letar sig in mellan persienn och dansar över liten bredvid. Jag köpte prickiga byxor, målade mig runt de blå med kajal och satt och stirrade en lång stund ut genom ett fönster.

Annons

Sen cyklade jag över sopade gator och tänkte att jag kan allt. om jag vill.
Det var bara det. Här ovan är min härligaste plats. växthuslängt .

Tack för alla fina kommentarer och mail. Oj, vad det värmer fint inom. 
 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar