Annons
Annons

Sommar i Varberg

Frukost ute innan skolan börjar. Inte var dag det blir av..

Annons

Vi håller på att bygga nytt staket runt växthuset, ska bli skönt att få lite privat på den sidan, just nu delar vi baksida med grannarna känns det som..
Den öppna spisen fick stå kvar då vi rev det andra staketet, jag tänker ställa en mängd lyktor därinne under varma kvällar.

Mitt hjärtas ställe. Det är rörigt och ostädat, ogräs växer mellan plattorna, citronfjärilar cirklar i taket  och det är alldeles perfekt, om du frågar mig.

Och jag gillar den här tiden då jag placerar vilda blommor överallt. Mitt nya måste ät bivaxsalvan jag fick av min svärmor. Perfekt för en torris som mig.

I morses köpte jag en resa till Paris. För min man och mig. Tänkte att jag måste ha boende också och skickar ut en förfrågan här. Har du en liten lägenhet att hyra ut från 5-10 juli i Paris?
Maila mig på [email protected]

Idag är det sommar i min stad. Det blir strandliv efter jobbet, helt klart.

Ha en fin helg nu. och tusen tack för fina kommentarer i mitt förra inlägg. de betyder så mycket när det gäller en fråga som ligger så nära hjärtat.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar