Annons
Annons

tjusig mix

Denna veckan fyller jag år och det är klart jag knåpar ihop vad som står överst på listan just nu. Smycken från Litekalabalik, lite kär i dem. Alltid på jakt efter den perfekta kelimmattan, men denna från Ikea är också tjusig, likaså fåtöljen som behövs vid tvsoffan, från samma varuhus.

Annons

Älskar The Selbys och älskar att laga mat, klart jag vill ha boken… Det är inte bara jag som går bananas över kläderna från Spelldesigns, det kanske är de fantastiska fotona som gör det. Kuddar, ja, finns fina på både Artilleriet och More. Och tatueringen, den vill väl liksom vem som helst ha.. eller…? (glömt källan, sorry…någons Pinterest.. )

Sen önskar jag mig vad som helst från Lilla Bruket. Skrub till ansiktet mest eller ansiktsolja kanske….. 

Och vad som helst från Kustbageriet också… thé, deras levain, kardemummabullar, musli och sånt. 

hej.

kort uppdatering: önskar mig glada barn såklart och någon som hjälper mig slänga högen med diverse skräp jag samlat på mig till tippen också.. och någon som kan laga diskmaskinen igen… och lite ballonger.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar