Annons
Annons

utlottning

foto:fouta de Val

Idag har jag, i samarbete med fouta de Val, en utlottning här på Krickelin. En av deras mycket härliga handdukar/dukar/sjalar kan bli din och det enda du behöver göra är att klicka in dig på deras hemsida och kolla ut din favorit, lämna sedan en kommentar här på Krickelin där du berättar vilken som är din favorit och ditt namn så är du med i utlottningen.

Annons

Det går att lämna kommentarer om du inte har en egen blogg. Fint. Min favorit är den orangea som heter Jasmine.

Foutas har vävts i Tunisien i flera århundraden och används fortfarande i det dagliga livet. Produktionen av foutas är lokal och sker i små ateljéer där de vävs med stor kunskap och i färgstarka kulörer. Det är en inkomstkälla för många familjer och bidrar till att utveckla ekonomin även för små byar. Oavsett om de är handgjorda eller på halvautomatiska vävar är foutas resultatet av en hantverksskicklighet som går i arv i generationer.

 

Bra grej det där. Och bra julklapp också, tänker jag.
Jag drar en vinnare på fredag. Lycka till!
 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

65 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar