Annons
Annons

väskan från Spell och Subbe Fyr

Jag älskar verkligen allt som flickorna på

Annons

Spelldesign gör och vill såklart flytta min stora familj till andra sidan jorden ibland. Bosätta oss i Byron Bay, surfa, fotografera och tillbringa mer tid med familjen.

Häromdagen stod den lilla indianen på torget och sålde smycken igen. Jag köpte ett halsband och stod och beundrade hans grejer länge. Där hängde även en väska som påminde mig om Spelldesigns fina.

Och då kom jag på att jag hade foton på Miranda Rebecka med den just den väskan. Nu är den ju slutsåld och så… men jag har en annan favorit.

I klädväg är denna bland de vackraste. eller denna. om du frågar mig. Och följer du inte deras blogg redan så tycker jag att du bör börja från och med idag.

Vi var vid Subbe Fyr och fotade samtidigt kläder och smycken för Oddlovin´s lookbook. Det var kvällen då svarta moln täckte himlen då vi cyklade hem, hösten hängde liksom lite i luften fast vi inte pratade om det och vi fnittrade lika mycket som vanligt åt alla våra galenheter. 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar