Annons
Annons

vinden tar i och surfarna dansar på vågorna

Nu i november blir det ju helt hopplöst att blogga. Det är mörkt när jag går till jobbet och kolsvart när jag kommer hem. Och har jag inte haft någon vidare framförhållning så sitter jag med gamla foton från Paris i jul

Annons

i eller från sommarens varma dagar i växthuset.

Miranda Rebecca och jag gjorde ett arbete tillsammans vid stranden igår och så här blåsigt var det där just då..

Och detta var dagen innan då jag gick min söndagspromenad och bannade mig själv för att jag inte hade med mig något mer än min telefon att fota med…
Ser du de tio surfarna i vattnet?

Det var så mycket vind så vi fick byta location. Och sedan drog vi hem och drack citronvatten, plockade bland kvitton och skrev listor. 

Jag har en vecka med grus i ögonen och sång i hjärtat. Hur är din?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

11 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar