Annons
Annons

BLOODY MONDAY

monday (1 av 5)

Måndagen den femte maj och jag gör en Virgin Mary och kokar två ägg till frukost.

monday (2 av 5) (kopia)

Vi pratade om det där med sesamoljan, den kallpressade. Hur bra den är för dig. och mig. Innan dusch och bad masserar man kroppen med den och jag brukar dessutom ta lite i mina torra hårtoppar.  Och någon gång i veckan kan du skölja munnen med två matskedar sesamolja, gå runt och gurgla hela munhålan och sila mellan tänderna i flera minuter.  Oljan drar ut en mängd orenheter och du ger din mun en fin liten behandling. Tipset kommer från Malin som kom och besökte mig tillsammans med Mia igår.

Annons

monday (3 av 5) monday (4 av 5)  Och jag som inte skulle plantera något… tur det kanske för hönorna verkar vilja äta upp varenda tomatplanta jag ställer in i växthuset… Men lite gror på diskbänken, trots allt.

monday (5 av 5)  Det är måndagen den femte maj, tiden mellan hägg och syren och jag har kontorsdag. Kallt kaffe, massor av foton och mail…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar